Dünden Bugüne GÜRÜNSOY Bulgurları

Pilavlık Bulgur: Sofraların Vazgeçilmezi

Pilavlık bulgur, ince taneli ve yumuşak yapılı bir bulgur türüdür. Pilav yapımında kullanılır ve doyurucu bir garnitür olarak sofraların vazgeçilmezidir.

Pilavlık bulgur kullanımı:

  • Pilavlık bulgur kullanmadan önce ılık suda 5-10 dakika kadar ıslatmanız gerekir.
  • Islatılmış bulguru tereyağında kavurun ve suyunu ekleyin.
  • Pilavı kısık ateşte pişirin.

Pilavlık bulgur ile yapabileceğiniz lezzetler:

  • Nohutlu pilav
  • Şehriyeli pilav
  • Bulgur pilavı
  • Tarhana pilavı

Bir yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Alışveriş sepeti0
There are no products in the cart!
Alışverişe devam et
0